ALBERT MORANCHO

Foto Mora

Albert Morancho, d’origen català i nascut a Catalunya el 1994, va començar a ballar danses urbanes com el Hip Hop, Popping o Locking entre d’altres, a l’edat de 15 anys.
Posteriorment va ser un fundador de la companyia professional de dansa GET BAK, on ​​va continuar el seu desenvolupament artístic en el món de les danses urbanes, el que li va permetre trepitjar diferents escenaris com teatres o el carrer.
D’altra banda ha participat en esdeveniments de freestyle, centrant-se sobretot en el Popping i en les batalles de tots els estils, també conegudes com Allstyles. Aquesta faceta li ha permès viatjar a diferents països europeus, com França, Itàlia i Holanda, per així formar-se amb professionals de nivell internacional.

 

ADRIÁN LOPEZ GÓMEZ (BBOY CARAJOS)

 

CARAJOS

Bboy Carajos és un dels ballarins novells més destacats d’Espanya. Ja de molt jove va aconseguir molts èxits que li han permès viatjar i competir per tot el món. Destaca la seva participació a l’edició del programa TU SÍ QUE VALES del 2013, quedant com a superfinalista i els dos primers llocs aconseguits al LIVEFEST LAST MAN STANDING (Irlanda) i a la BATTLE OF THE YEAR (Barcelona, 2008)