ANNA SANCHEZ

Anna

De formació clàssica, jazz i contemporània (Limon i Graham) el seu estil combina la tècnica, l´expressió i els canvis d´energia per assolir una bona llibertat en el moviment. En el seu treball té la mateixa importància una mirada, un petit gest, una volta complicada, un gran salt o una caiguda a terra.

Directora d’Anna Sanchez Companyia de Dansa des de 1985 fins 1990. Directora de la Companyia Inconnexa creada l´any 2002. Co-dirigeix l´escola de Dansa Varium a Barcelona desde 1987. Es directora artística del Festival Internacional de Dansa “ Dansa Sant Cugat” del 2000 al 2009. Professora de didàctica de la dansa contemporània al Institut del Teatre de Barcelona,i a Esart ( universitat privada de Barcelona )

Ha treballat i treballa a nombrosos estades de dansa internacionals a Europa. Col-labora com a professora convidada a l´ Escoles de Formació: EPSEDANSE (Montpellier) CAFEDANSE (Aix-en-Provence) JAMES CARLÈS (Tolousse) Ha treballat també com a professora convidada i/o repetidora a les companyies: S.OA.P. (Rui Horta) METROS (Ramón Oller) MARTA CARRASCO TRÀNSIT (Maria Rovira) MAR GÓMEZ NORRDANSE (Suècia) BALLET PRELJOCAJ (França) CESC GELABERT (ESPANYA)

La seva experiència docent li ha otorgat el reconeixement del Ministeri Francés de Cultura, que l´autoritza a donar classes als Conservatoris oficials de dansa de tot l´Estat.

JUSTINE MAROUZÉ

justineDesprés d’un any de formació professional a Mondap’Art (França), dirigida per Marc Cattoï, Justine fa les maletes rumb a Barcelona per entrar a Varium. Allà es desenvolupa com intèrpret i s’interessa ràpidament per la pedagogia. Recolzada i guiada per Anna Sanchez en tota la seva trajectòria, avui investiga activament nous camins pedagògics i s’apassiona per mantenir la passió de la dansa al cos, l’espurna en la mirada.

Aquests últims anys ha tingut la sort de poder compartir el seu treball com a docent en diversos llocs: Tenerife (2018), Royan (2017), Munic (2016), Montpeller (2015, 2014) …

Al setembre 2017, s’incorpora amb un afecte especial a l’equip de professors de la formació professional de Varium. Li permet combinar les ganes de transmetre amb la investigació de la seva pròpia identitat coreogràfica.

D’altra banda, crea, al costat de Priscila Garrido, la jove companyia amateur Manama dansa amb ganes de facilitar el pas entre el món amater i el món pre – professional. El grup participa en diversos festivals de dansa (Abril en dansa, Sismoffgraf …) i és premiat diverses vegades en concursos (DWC, Vaslav Nijinski …).

MARIE PUECH

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Formada principalment amb B. Chatir i A. Sánchez.
Professora de dansa contemporània a l’Atelier Danse, en centres de formació i intervé en molts cursos.

Paral·lelament, realitza una obra d’espai amb diferents músics.

Va crear l’empresa Hors Contexte, per a la qual va coreografiar “Contra la pared” amb una idea original d’Anna Sanchez, “Banc públic” i, el 2016, “Peça 8 + 1” per a 3 ballarins i 5 músics.