JUSTINE MAROUZÉ

@justine.marouze

f0H0Yo4w.jpeg

Després d’un any de formació professional a Mondap’Art (França), dirigida per Marc Cattoï, Justine fa les maletes rumb a Barcelona per entrar a Varium. Allà es desenvolupa com intèrpret i s’interessa ràpidament per la pedagogia. Recolzada i guiada per Anna Sanchez en tota la seva trajectòria, avui investiga activament nous camins pedagògics i s’apassiona per mantenir la passió de la dansa al cos, l’espurna en la mirada.

Aquests últims anys ha tingut la sort de poder compartir el seu treball com a docent en diversos llocs: Tenerife (2018), Royan (2017), Munic (2016), Montpeller (2015, 2014) …

Al setembre 2017, s’incorpora amb un afecte especial a l’equip de professors de la formació professional de Varium. Li permet combinar les ganes de transmetre amb la investigació de la seva pròpia identitat coreogràfica.

D’altra banda, crea, al costat de Priscila Garrido, la jove companyia amateur Manama dansa amb ganes de facilitar el pas entre el món amater i el món pre – professional. El grup participa en diversos festivals de dansa (Abril en dansa, Sismoffgraf …) i és premiat diverses vegades en concursos (DWC, Vaslav Nijinski …).

Actualment està ballant per a la producció “La Partida” de Vero Cendonya, la producció “WRECK” de Pietro Marullo, i en procés de creació per a la cia IN-MOTUS de Diego Sinniger. Així mateix ballarina per a les produccions “Celebration” de Vero Cendonya, “Purrik Llakta” de Kiko López i “Black Mind” de Diego Sinniger en el marc del programa FREE BODIES.